Μαγαζιά, Σκύρος

Σκύρος


Ένα αυθεντικό νησί στο Αιγαίο, η Σκύρος είναι ο ιδανικός προορισμός.

Η Ένωση Νεοπτόλεμος της Σκύρου, σας παρέχει πληροφορίες για διαμονή σε ξενοδοχεία και καταλύματα στο νησί.

ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών κ’ Εκμεταλλευτών Ξενοδοχείων – Ενοικιαζομένων Δωματίων κ’ Διαμερισμάτων “Ο ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ” λειτουργεί στη Σκύρο εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες στον τομέα της τουριστικής διαμονής, οργανώνοντας και προωθώντας επιχειρήσεις καταλυμάτων στο νησί.

Σκύρος Διαμονή

ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΚΥΡΟΥ

Η Σκύρος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος απέναντι από την Κύμη, σχεδόν ανάμεσα στην Εύβοια και τις Σποράδες και αποτελεί ένα μικρό παράδεισο ομορφιάς, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο διακοπές ηρεμίας και γαλήνης σε φυσικά τοπία,. που εναλλάσσονται συνδυάζοντας το πράσινο της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας και το γαλήνιο ανάγλυφο με την άγρια ομορφιά βράχων και θάλασσας.

Σας προσφέρονται πολλές επιλογές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Σκύρο, τόσο για τη διαμονή σας όσο και για τη διασκέδαση σας με πολλές προτάσεις δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορίες, θαλάσσια sports, ψάρεμα κ.α.

Για εκείνους που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση, υπάρχουν πολλές παραλίες στο νησί, με χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για ξεκούραση στον καλοκαιρινό ήλιο και παιχνίδια στη θάλασσα.

Η Σκύρος έχει πλήρη τουριστική οργάνωση, προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι επισκέπτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με το αεροδρόμιο της Σκύρου, που εξυπηρετεί απευθείας πτήσεις charter καθώς και πτήσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Επίσης για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο υπάρχει η εναλλακτική λύση του Φέρυ Μποτ όπου πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι της Κύμης στην Εύβοια στα Λινάρια, το λιμάνι της Σκύρου.

Για τις ανάγκες διαμονής στη Σκύρο ο Σύλλογος Ιδιοκτητών κ’ Εκμεταλλευτών Ξενοδοχείων – Ενοικιαζομένων Δωματίων κ’ Διαμερισμάτων υπό την επωνυμία “Ο ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ” προσφέρει στους επισκέπτες της Σκύρου, μεγάλη επιλογή καταλυμάτων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει το προωθητικό έργο του Συλλόγου, παρουσιάζοντας τη μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων που λειτουργούν στο νησί, όπως ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Studios και διαμερίσματα. Εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου “Ο ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ” σας καλωσορίζουμε στη Σκύρο το όμορφο και γραφικό νησί μας όπου έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές.

Holidays to Skyros

Η Σκύρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές στο Αιγαίο, με υπέροχες παραλίες, γραφικούς οικισμούς και πανέμορφα τοπία.

Sights and Attractions

Η Σκύρος έχει πολλά και όμορφα αξιοθέατα για να γεμίσετε τις μέρες των διακοπών σας με όμορφες στιγμές καθώς και μουσεία για να δείτε την ιστορία του νησιού, παραλίες και παραδοσιακούς οικισμούς.

Travelling to Skyros

Η Σκύρος έχει πρόσβαση από θάλασσα και αέρα. Εκτελούνται προγραμματισμένες πτήσεις προς τη Σκύρο, καθώς και καθημερινά δρομολόγια πλοίων προς το λιμάνι της.

ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΚΥΡΟΥ

Η Ένωση Νεοπτόλεμος, είναι η ένωση ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες, στούντιος και διαμερίσματα στη Σκύρο που προσφέρει διαμονή ποιότητας και ανέσεων στους επισκέπτες της.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγαζιά - Σκύρος

Τηλ.: + 30 22220 92075

Τηλ: + 30 22220 91889

Email: @

 

Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική Cookie

FOLLOW US

© Copyright 2006 - 2020 Neoptolemos Association | Developed by the GAP Web Agency